|
مشخصات عمومی |
|||
| نام | پکتیناز | EC NUMBER | 3.2.1.15 |
| منبع | آسپرژیلوس نایجر | گرید | صنعتی |
| حامل | مالتودکسترین | حالت فیزیکی | پودر فاین |
| رنگ | قهوهای روشن | بو | بوی فرمانتاسیون |
| انحلال در آب | بالا | ||
|
فعالیت |
|||
| فعالیت | 150,000 U/g | ||
| دمای فعالیت | pH فعالیت | ||
|
بار میکروبی و مواد آنتی باکتریال |
|||
| Coliform | منفی در 1 گرم | salmonella | منفی در 1 گرم |
| E. coli | منفی در 1 گرم | مواد آنتی باکتریال | منفی |
| نگهداری و ماندگاری | |||
| شرایط نگهداری | محل خشک و خنک در ظرف دربسته | ماندگاری | 12 ماه |
| واحد فعالیت: مقداری از این آنزیم که طی 1 دقیقه در 25°C و pH 4.5 بتواند 1 µmol گالاکتورنیک اسید از پکتین آزاد کند. | |||