|
مشخصات عمومی |
|||
| نام | آمیلاز قلیایی | EC NUMBER | |
| منبع | گرید | صنعتی | |
| حامل | مالتودکسترین | حالت فیزیکی | پودر فاین |
| رنگ | قهوهای روشن | بو | بوی فرمانتاسیون |
| انحلال در آب | متوسط | ||
|
فعالیت |
|||
| فعالیت | 50,000 U/g | ||
| دمای فعالیت | 80% فعالیت نسبی در 40 ~ 60°C | pH فعالیت | 60% فعالیت نسبی در pH 5.5 ~ 10 |
|
بار میکروبی و مواد آنتی باکتریال |
|||
| Coliform | منفی در 1 گرم | salmonella | منفی در 1 گرم |
| E. coli | منفی در 1 گرم | مواد آنتی باکتریال | منفی |
| نگهداری و ماندگاری | |||
| شرایط نگهداری | محل خشک و خنک در ظرف دربسته | ماندگاری | 12 ماه |
| واحد فعالیت: مقداری از این آنزیم که طی 1 دقیقه در 45°C و pH 8.5 بتواند 1 µmol قند احیا کننده از نشاسته آزاد کند. | |||