پکتیناز

مشخصات عمومی

نام پکتیناز EC NUMBER 3.2.1.15
منبع آسپرژیلوس نایجر گرید صنعتی
حامل مالتودکسترین حالت فیزیکی پودر فاین
رنگ قهوه­ای روشن بو بوی فرمانتاسیون
انحلال در آب بالا  

فعالیت

فعالیت 150,000 U/g
دمای فعالیت pH فعالیت

بار میکروبی و مواد آنتی باکتریال

Coliform منفی در 1 گرم salmonella منفی در 1 گرم
E. coli منفی در 1 گرم مواد آنتی باکتریال منفی
نگهداری و ماندگاری
شرایط نگهداری محل خشک و خنک در ظرف دربسته ماندگاری 12 ماه
واحد فعالیت: مقداری از این آنزیم که طی 1 دقیقه در 25°C و pH 4.5 بتواند 1 µmol گالاکتورنیک اسید از پکتین آزاد کند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *